ТЕЧ ОТ ТОАЛЕТНА

 Откриване и отстраняване на теч от тоалетна, моноблок и структура за вграждане за гр.София 0877 222 977 без почивен ден

!!!

Използвайте само качествени ВиК части и така ще предотвратите нежелани от никого аварии и наводнения.

Тоалетна чиния или моноблок, това е санитарна керамика, която присъства във всеки един дом. На всеки от вас вероятно му се е случвало да се сблъсква с този проблем. Течът от тоалетната е неприятен и сигурно на много от вас им е писнало да забърсват постоянно локвичките вода около тоалетната. Ако смятате, че вече е дошло време да обърнете внимание на този проблем, можете да се обърнете към нас за помощ. Ние сме специалисти в откриването и отстраняването на теч от тоалетна, моноблок и тоалетно казанче.

Причини за появата на теч от тоалетна могат да бъдат скрити, видими и от различно естество.

Теч от отходна тръба на тоалетна чиния
Това е един от най-често срещаните течове във всяка тоалетна. Появата на такъв тип теч е лесен за откриване, защото водата се появява около тоалетната и само с едно навеждане под тоалетна може да се констатира с точност. Отстраняването на такъв вид теч става сравнително бързо и с малко средства. Това което трябва да се направи, е да се подмени гофрираната тръба (маншон), който свързва тоалетната чиния с мръсният канал.

Теч от гумено уплътнение между тоалетна и казанче
Това е видим теч, който се появява с годините от износването на гуменото уплътнение, което прави връзката между чинията и казанчето. Ако при пускане на водата от казанчето забележите,че се появява вода около тоалетната дъска (капак) това е знак, че уплътнението е за смяна. Смяната на това уплътнение е свързано с демонтаж на тоалетното казанче.

Теч от крепежна група свързваща казанче с тоалетна
Крепежната група се състои от болтове, гайки и специални конусни уплътнения. Те се монтират в казанчето и осъществяват връзката между тоалетната чиния и тоалетното казанче. Водата в казанчето е причината с времето тези болтове да корозират, гумените уплътнения да се износят и в следствие на тези две причини да се появи теч. Друга причина за появата на теч от монтажна група на тоалетна чиния е разхлабването на гайките, които фиксират казанчето върху тоалетната. Прекаленото облягане върху казанчето при използването на тоалетната, също често води до този тип теч.

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

20 години опит

И
Доволни клиенти