ТЕЧ ОТ МЕКИ ВРЪЗКИ

Смяна и монтаж на меки и гъвкави връзки за топла и студена вода за гр. София от квалифициран персонал на достъпни цени 0877 222 977

!!!

Използвайте само качествени ВиК части и така ще предотвратите нежелани от никого аварии и наводнения.

Експерсна смяна на меки връзки за чиста вода на смесител, батерия, болер, тоалетно казанче, моноблок, душ батерия, душ кабина, вана, хидрофор и локално парно.

Ние сме на ваше разположение денонощно и реагираме по всяко време независимо да ли е през деня или през ноща. При възникнали аварийни ситуации реагираме бързо.

 Разполагаме със всички видиве меки и гъвкави връзки в наличност и ще ви спестим времето за обикаляне и търсене на части по железариите.

Предназначението на меките връзки е бързото и лесно присъединяване на всеки един уред към водопреносната мрежа. С тях също така се извършва и бързото редуциране от по-малък към по-голям цолаж и обратно.

ВАЖНО:  1. Изполвайте само качествени връзки на доказали се марки.

2. Във никакъв случай не прегъвайте и усуквайте връзките при техният монтаж.

3. Никога не монтирайте меки връзки под напребение,винаги трябва да са свободни,дори и да са по дълги от необходимото,но в никакав случай не ги разпъвайте,за да ги монтирате.

4. Не натягайте прекалено много гайките на меките връзки при монтаж,това ще доведе до скъсване на гуменото уплътнение и до появата на теч.

Ако забележите, че имате проблем с меките връзки във вашето жилище и не можете да се справите сами, ние можем да ви помогнем.

Работим бързо, качествено и разполагаме с всички материали, за да отстраним вашият проблем.

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

10 години опит

И
Доволни клиенти