ТЕЧ ОТ МЕКИ ВРЪЗКИ

Смяна и монтаж на меки и гъвкави връзки за топла и студена вода на достъпни цени
0877 222 977

!!!

Използвайте само качествени ВиК части и така ще предотвратите нежелани от никого аварии и наводнения.

Експресна смяна на меки връзки за чиста вода на смесител, батерия, бойлер, тоалетно казанче, моноблок, душ батерия, душ кабина, вана, хидрофор и локално парно.

Ние сме на ваше разположение денонощно и реагираме по всяко време независимо дали е през деня или през нощта. При възникнали аварийни ситуации реагираме бързо.
Разполагаме с всички видове меки и гъвкави връзки и ще ви спестим времето за обикаляне и търсене на части по железариите.

Предназначението на меките връзки е бързото и лесно присъединяване на всеки един уред към водопреносната мрежа. С тях също така се извършва и бързото редуциране от по-малък към по-голям цолаж и обратно.

ВАЖНО:
1. Използвайте само качествени връзки на доказали се марки.
2. Във никакъв случай не прегъвайте и усуквайте връзките при техният монтаж.
3. Никога не монтирайте меки връзки под напрежение, винаги трябва да са свободни, дори и да са по дълги от необходимото, но в никакъв случай не ги разпъвайте, за да ги монтирате.
4. Не натягайте прекалено много гайките на меките връзки при монтаж, това ще доведе до скъсване на гуменото уплътнение и до появата на теч.
5. Ако забележите, че имате проблем с меките връзки във вашето жилище и не можете да се справите сами, ние можем да ви помогнем.
Работим бързо, качествено и разполагаме с всички материали, за да отстраним вашият проблем.

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

20 години опит

И
Доволни клиенти