ТОАЛЕТНО КАЗАНЧЕ

!!!

Тоалетните казанчета се разделят на няколко раздела.
1 Тоалетно казанче за вграждане.
2 Тоалетно казанче, което стои за качено на стената.
3 Тоалетно казанче закрепено върху тоалетната чиния. 

Материалът, от който са изработени казанчетата е пластмаса, керамика и чугун. Казанчето за вграждане представлява метална стойка, в която е закрепено самото казанче и най-често се среща под наименованието ( структура за вграждане)

Вторият вид казанчета се монтират за стената с крепежна група от дюбели и винтове. Третият и най-разпространен вид казанчета се монтират върху самата тоалетна чиния посредством монтажна група за присъединяване на моноблок. Всяко тоалетно казанче се състои от два механизма и един бутон.

Механизмът, който изпуска водата е се нарича изпразващ, а механизмът, през който влиза водата в казанчето се нарича пълнещ или поплавък. Монтажът на всички видове казанчета за тоалетна изисква добри умения и професионален опит.

Ние разполагаме с едни от най-добрите монтажници на санитарна керамика и можете да ни се доверите на 100% за монтажът на всичко във вашата баня или кухня. Работим бързо, качествено и на едни от най-ниските цени. Аварийни ВиК услуги във всички квартали на гр. София.
Денонощно 0877222977

 

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

10 години опит

И
Доволни клиенти