ОТПУШВАНЕ ДУШ КАБИНА

Аварийно отпушване на душ кабина за гр. София

!!!

Използвайте само качествени ВиК части и така ще предотвратите нежелани от никого аварии и наводнения.

Практиката ни показва, че във всяка втора баня има монтирана душ кабина. Най- голямото предимство на душ кабината е, че банята остава суха след нейното използване.

Душ кабината е удобство за всяко едно семейство , но трябва да бъдете много внимателни при нейната експлоатация. Тя много лесно се запушва, защото отвеждането на мръсната  вода става посредством мека връзка ( гофрирана тръба) и това не позволява бързото оттичане на водата.
С времето тя много бързо се деформира или огъва и сечението и се намалява на половина. Това води само и единствено до запушване на душ кабината. Ето защо трябва да сте изключително внимателни при ползването на душ кабината.
Отпушването на душ кабина е труден процес, защото душ коритото е неподвижно, не може да се демонтира и разглобява. Няма достъп до канализационната тръба и това допринася за трудното отпушване на всяка душ кабина.

Нашият екип е с отлично подготвени ВиК специалисти. Разполагаме с модерна техника за отпушване на канали. Работим денонощно, реагираме бързо в аварийни ситуации, обслужваме всички жилищни квартали в София на едни от най-ниските цени в този бранш.

Аварийни ВиК услуги по отпушване на тоалетна, мивка, сифон, вана, душ кабина

ДЕНОНОЩНО БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН  0877 222 977

 

 

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

10 години опит

И
Доволни клиенти