ОТПУШВАНЕ НА ВАНА

Имате запушена вана? Омръзнало ви е бавното оттичане на водата докато се къпете?
Свържете се с нас на тел. 0877 222 977 и проблемът със запушената вана ще бъде решен още същия ден

!!!

Използвайте само качествени ВиК части и така ще предотвратите нежелани от никого аварии и наводнения.

Ние сме професионалисти в тази сфера, обслужваме всички жилищни квартали в гр. София. Имаме отлично обучени водопроводчици, на разположение сме денонощно, работим и се отзоваваме бързо и най-важното – даваме гаранция за извършения от нас ремонт.

Човек да има вана в банята си е наистина удобство. Но не всяка баня позволява монтирането на вана,  поради малките си размери.

Оттичането на водата от ваната става посредством сифон, който се монтира към отходната тръба. За да избегнете неговото запушване трябва внимателно след всяко къпане да събирате космите от  решетката на ваната. В случай, че не го правите ще дойде време когато сифонът ще се запуши и ще имате нужда от водопроводчик.
Много често запушването на ваната се дължи на неправилно нивелиране на ваната.
Попадането на твърди предмети и детски играчки също води до запушването на сифона и задържането на вода във ваната.

Ние не препоръчваме използването на препарати ( ХИМИЯ ), защото те уреждат гумените уплътнения на сифона и не след дълго се появяват течове.

Ако забележите, че водата от вашата вана се задържа по дълго от обичайното, пускайте периодично гореща вода и не след дълго време всичко ще е наред.

Ако запушването на ваната е сериозно, горещата вода няма да помогне, тогава можете да се свържете с нас. Ние ще изпратим водопроводчик, който ще отстрани запушеният участък бързо и професионално. Работим денонощно, без почивен ден.

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

20 години опит

И
Доволни клиенти