МОНТАЖ НА СМЕСИТЕЛИ И БАТЕРИИ

Смесителите се делят на два основни вида СТОЯЩ СМЕСИТЕЛ и СТЕНЕН СМЕСИТЕЛ. Стенният смесител се монтира на стената посредством ексцентрични удължители. Единият край на удължителя се монтира на стена, а за другия край се захваща гайката на смесителя. Стоящите смесители се монтират върху мивка и ли върху плот, посредством монтажна група от планка винт и гайка.
Присъединяването към ВиК мрежата се осъществява с две меки връзки, за топла и студена вода. Независимо дали са стоящи или стенни смесителите могат да бъдат с една или две ръкохватки.
В днешно време се използват повече смесители с една ръкохватка, защото са по удобни за експлоатация. техният недостатък, е че са по трудни за ремонт, защото разпределението на водата става чрез керамична глава, която не винаги може да се замени
Смесителят с две ръкохватки е по неудобен за работа, но неговият ремонт е значително по лесен. Той има два затварящи механизма, за топла и студена вода, които се сменят бързо и лесно. Извършваме смяна ,монтаж и ремонт на всички видове смесители и батерии за баня и кухня
При нас можете да намерите качество на разумна цена. Разполагаме с добри ВиК специалисти, работим денонощно в цяла София, консултацията ни е безплатна 0877 222 977.

!!!

ВАЖНО

Най важното нещо при покупката на една батерия, независимо дали е за баня или за кухня е да се уверите за какъв тип монтаж трябва да е тя. 

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

10 години опит

И
Доволни клиенти