МОНТАЖ НА ПЕРАЛНЯ

Експресен монтаж на перални машини
за гр. София

!!!

Ние работим денонощно, без почивен ден и можем да се справим бързо и качествено с всеки възникнал ваш Вик проблем. Обслужваме всички жилищни квартали на гр. София.

Пералнята е електроуред, който в днешно време присъства във всяко едно домакинство. Ние сме екип от професионалисти и на нас можете да се доверие за демонтаж, монтаж и смяна на вашата пералня.
Колкото и лесен да изглежда монтажът на една пералня ние ви уверяваме, че в 90% от случаите, когато се наложи това, винаги изникват нежелани усложнения и тогава пак се налага помощ от Вик специалист.

Всяка нова пералня има транспортни болтове, тяхното предназначение е да държат барабана на пералнята неподвижен при нейното транспортиране.

При монтаж те се премахват от корпуса на пералнята и на тяхно място се слагат тапи, които предпазват от влизането на прах в самата пералня.
Друг важен момент при монтажа на пералнята е двата маркуча за чиста и мръсна вода да не са прегънати или усукани.

Маркуча за мръсна вода излизащ от корпуса на пералнята не трябва да е на височина повече от 60-70 см, защото в противен случай помпата няма да може добре да изпомпва водата и може не след дълго време да изгори. Маркуча за чистата вода в двата си края има две гайки с пластмасова резба.

В много от случаите, ако се монтира от не професионалист той може да бъде завит накриво и няма да може да се използва. Задължително условие е на стената, от където излиза тръбата за водата да се монтира ъглов спирателен кран 3/4- 1/2 цол.

Неговото предназначение е при повреда или смяна на пералнята, да спира притока на вода без да се налага да се спира водата централно на цялото жилище. Много важно нещо за правилният монтаж на всяка една пералня е нейното нивелиране. Правилно нивелираната пералня има много по дълъг живот от тази, която не е нивелирана.

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

20 години опит

И
Доволни клиенти