МОНТАЖ НА ТОАЛЕТНА

Професионален монтаж, демонтаж и смяна на моноблок, тоалетна чиния и тоалетно казанче от водопроводчик с над 20 г. опит.

Смяната на тоалетната е съвкупност от последователни процеси, които задължително трябва да се спазват, за да се получи качествен и надежден монтаж.

Ние разполагаме с опитни техници, за които поставянето на тоалетна във вашият дом няма да отнеме повече от един час от вашето ценно време. Към нас можете да се обърнете също така за смяна и ремонт на тоалетно казанче, подмяна на кранове, ремонт механизми за пълнене и изпразване на водата, смяна на гофрирани тръби за мръсна вода, ремонт на моноблок и всякакви аварийни дейности свързани с вашата ВиК инсталация.

Важно нещо при закупуване на тоалетна е да знаете с какво оттичане на водата е вашето жилище. След като се уверите за това, трябва да предвидите и друго, не по-малко важно нещо: мястото, където ще бъде монтирана и нейните габарити.

Друго важно нещо при монтажа на тоалетната чиния е тя да бъде закрепена много добре за пода с монтажна група от дюбели и винтове, а не само залепена със силикон. Ако тези неща се спазят вие ще можете да използвате вашата тоалетна дълго време без да се налагат допълнителни поправки и ремонти. Ако търсите качествени ВиК услуги за гр. София можете да се свържете с нас.

0877 222 977
ВАЖНО
Тоалетните чинии се разделят на два основни вида:
тоалетна с хоризонтално оттичане на водата
и тоалетна с вертикално оттичане на водата.

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

20 години опит

И
Доволни клиенти