МОНТАЖ НА КРАН

Смяна и монтаж на всички видове спирателни кранове за топла и студена вода от професионален водопроводчик за гр. София 0877 222 977
Към нас можете да се обърнете, ако имате нужда от смяна на спирателен кран преди и след водомер, спирателен кран на бойлер, тоалетна, моно блок, тоалетно казанче, кухненска мивка, мивка за баня, пералня, съдомиялна машина, батерия за баня и кухня, душ смесител.

Във всяка една водопроводна инсталация е необходимо монтирането на спирателен кран. Всеки спирателен кран трябва да бъде надежден, от качествен материал и правилно монтиран, за да може когато се наложи спирането на притока на вода при авария или планов ремонт водата да бъде спряна безпроблемно. 70% от спирателните кранове в нашето домакинство не функционират правилно поради ред причини.
1 Корозия на материала
2 Некачествен монтаж
3 Некачествен материал
Предлагаме услугата вадене на счупен, скъсан кран, нипел, муфа, коляно тръба от стена и резба. Извършваме качествени ВиК услуги във вашето домакинство от водопроводчик с над 15 г опит. Можем да се справим светкавично с всяка ВиК авария възникнала спонтанно във вашето жилище.
Работим денонощно и на конкурентни цени. На нас можете да се доверите ако имате нужда от ВиК монтажи ВиК аварии, Отпушване на тоалета, мивка, подов сифон, изграждане и ремонт на водопровод и канализация.

!!!

ВАЖНО

Спирателният кран всеки преди водомера трябва да бъде изправен, за да може по всяко едно време да спрете притока на вода ако това се наложи. Така ще предотвратите наводнения, течове и аварии във вашето жилище

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

15 години опит

И
Доволни клиенти