Монтиране на бойлер в баня, Монтаж на хоризонтален и вертикален бойлер

 Професионален демонтаж, монтаж и смяна на всички видове електрически бойлери за гр. София

!!!

ВАЖНО -Най-важното нещо, с което трябва да се съобразите при покупка на бойлер е дали той да бъде за хоризонтален или за вертикален монтаж.

В дългогодишната си практика в сферата на В и К услугите сме се сблъсквали с монтаж на всички видове и марки бойлери.

Смяна и монтаж на обемен вертикален и хоризонтален бойлер от 5, 10, 20, 50, 80 и 100 литра от водопроводчик с над 20 г. Бойлерът е сложен електроуред и за неговият монтаж се изискват съвкупност от умения, както по ВиК, така и по Електро инсталации.

Едно от най-важните неща при монтажа на всеки бойлер е закрепването към стената. Не забравяйте, че пълен бойлерът тежи пет пъти повече от празен, затова трябва добре да съобразите монтажните болтове, куки и анкери, за да бъде монтажа здрав и надежден.

След като бойлерът е закачен на стената се свързва към водопроводната мрежа. Първо се монтира възвратният клапан: ВИНАГИ НА ВХОДЯЩАТА ТРЪБА (студената вода). След това се преминава към самото ВиК свързване.

Добре е да се монтират спирателни кранове на вашата инсталация, те в последствие ще са ви от полза при демонтаж, ремонт и смяна на бойлера. След това се монтират меките връзки на бойлера, които се свързват с монтираните вече кранове в стената. Пълненето и обезвъздушаването на бойлера е изключително важно. То се извършва по следният начин:
Пускате двата крана на бойлера, той започва да се пълни и задължително отваряте кран от батерия на мивка или душ на положение топла вода. След като излезе целият въздух и потече вода, бойлерът е пълен на 100%.
И последно се връзва електрическата част. За нея се изискват много добри познания, ако не сте сигурни във вашите умения, по добре не го правете, а се свържете с електротехник .

Ние предлагаме монтаж на всички марки и модели Ел. бойлери, монтаж на кранове за топла и студена вода, монтаж на меки връзки и сифони, монтаж на мивки и смесители, спешни Вик услуги, денонощен водопроводчик.

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

20 години опит

И
Доволни клиенти