ВиК Теч

 Вадене на счупен или скъсан кран от тръба и стена

Използвайте само качествени ВиК части и така ще предотвратите нежелани от никого аварии и наводнения.

Почти винаги при опит за смяна на прав или ъглов спирателен кран било то под мивка, на бойлер или на тоалетна кранът се чупи и резбата му остава в другата резба в стената, или направо се разпада на парчета. Същото се отнася и за нипел, муфа, коляно, удължител, ексцентрик, тръба, които са направени от некачествен материал, т.нар. ЦАМ (цинк, алуминий, мед).

Скъсаната резба на крана е авария, от която никой не е застрахован. Ние можем да демонтираме вашият скъсан или счупен кран от тръбата бързо и качествено, без да се наложи разбиването на стени или къртенето на плочки.

Нашият съвет е да не се опитвате сами да вадите счупената или скъсаната резба на крана от стената с подръчни инструменти като чук, секач, лист ножовка, отвертка и други, защото ако повредите резбата на фитинга в стената след това няма да можете да монтирате новият кран и на 100 % ще се наложи да се кърти, за да се подмени повредената тръба.

Професионален монтаж, демонтаж и смяна на всички видове кранове.
Разполагаме с професионални машини и инструменти, опитът ни в сферата на ВиК услуги е голям и вие можете да ни се доверите независимо от каква ВиК услуга се нуждаете.

24/7

ДЕНОНОЩНИ ВИК УСЛУГИ

100%

КОРЕКТНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

100%

КАЧЕСТВЕНИ ВИК УСЛУГИ

100%

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЦЯЛА СОФИЯ

АВАРИИТЕ НЯМАТ ПОЧИВКА, НИЕ СЪЩО

10 години опит

И
Доволни клиенти